Horst24

Vanaf zaterdag 21 maart speciale basisdienstregeling NS

Vanaf zaterdag 21 maart rijden treinen volgens een speciale basisdienstregeling. Het zal zo zijn dat ook de komende dagen niet alle treinen volgens de normale dienstregeling rijden. De reisplanner is voorlopig één dag van tevoren bijgewerkt. Dit heeft ook gevolgen voor het traject bij Horst.

speciale basisdienstregeling NS

NS en ProRail nemen maatregelen om te zorgen dat reizigers die afhankelijk zijn van de trein de komende weken kunnen blijven rekenen op een voorspelbare en betrouwbare treindienst. Vanaf zaterdag 21 maart 2020 starten we een speciale basisdienstregeling op. Het zal zo zijn dat ook de komende dagen niet alle treinen volgens de normale dienstregeling rijden.

Hoe ziet deze speciale dienstregeling eruit?

Gevolgen
Houd rekening met langere reis- en overstaptijden. We doen ons uiterste best om per station, waar mogelijk, tenminste één winkel en één Tickets & Service-balie of OV Servicewinkel open te houden. Zo bieden we u waar dat kan nog informatie, hulp, een warme drank en iets te eten. De toiletten en fietsenstallingen blijven open.
Ga goed voorbereid op reis en plan voor vertrek uw reis in de reisplanner. Deze is voorlopig één dag van tevoren bijgewerkt.
We hebben te maken met een zeer uitzonderlijke situatie en vragen hiervoor uw begrip.