Horst24

Replay Speeltoestellen steunt de ouderen

De coronacrisis brengt de nodige ongemakken met zich mee. Zo ook voor de ouderen die nu geen of minder bezoek kunnen ontvangen. Replay Speeltoestellen heeft een idee bedacht.

Replay Speeltoestellen

Circulair
Bij Replay Speeltoestellen vervaardigen ze o.a. professionele houten speeltoestellen. Om de afvalstroom zo klein mogelijk te houden werken ze al volgens diverse protocollen. Nu is het volgende idee ontstaan… Van goed afvalhout zijn nu bouwpakketjes gemaakt waarmee men eenvoudig een nestkastje voor vogels in elkaar kan zetten. Het enige wat men nodig heeft is een hamer, de spijkers worden nl ook bijgeleverd.

Actie
De actie is bedoeld om kinderen nestkastjes in elkaar te laten zetten en in een tuin bij ouderen, of beter nog; in een tuin bij een zorgcentrum op te hangen. Uiteraard is het ook leuk om het nestkastje op te pimpen met vrolijke kleurtjes! Het broedseizoen komt eraan en hoe leuk is het dan dat ouderen dit kunnen zien.
Op deze manier proberen we een steentje bij te dragen, en zo een ieder op positieve gedachten te houden”, aldus Edward van den Borne, directeur van Replay Speeltoestellen..

Voor welke vogels is het nestkastje geschikt?
De nestkastjes zijn vooral geschikt voor pimpelmezen, koolmezen en mussen.

Hoe kom je aan een nestkastje?
Door eenvoudig een mail te sturen naar info@replay-speeltoestellen.nl Dan krijg je een bericht wanneer je het pakket kan komen halen. Uiteraard volgen ze de regels op van het RIVM zodat de mensen met gepaste afstand het pakket veilig kunnen ophalen in Beringe. 

Op = op, en aanvragen kunnen enkel via de e-mail gedaan worden. Ze hanteren een maximum van 1 nestkastje per aanvraag. Deelname is geheel gratis
Uiteraard zien wij graag foto’s terug van waar de nestkastjes hangen! Deze zullen wij publiceren op onze Social Media.”

Replay Profs In Playgrounds Bv
Slootsekuilen 11
5986 PE 
Beringe