Horst24

Wandel Drie Daagse 2020 afgelast

In verband met de corona crisis zal de wandel drie daagse in 2020 niet plaatsvinden. Volgend jaar zullen ze de deels uitgezette routes weer op het programma zetten op 18, 19 en 20 juni 2021 in oa gastdorp America. De organisatie hoopt dat iedereen het standpunt kan respecteren.

De voorbereidingen voor de 53e editie waren al gestart maar door de corona pandemie zijn deze stil komen te liggen. De komende weken zullen maatregelen omtrent het virus van kracht zijn en blijven waardoor het voor de organisatie van de wandel drie daagse niet mogelijk is verdere voorbereidingen te treffen. Doordat ook de scholen gesloten zijn is het niet mogelijk de gebruikelijke inschrijfprocedure te volgen en deze op tijd binnen te hebben. Dit alles heeft de organisatie doen besluiten de wandel drie daagse 2020 af te gelasten. 

De reeds getroffen voorbereidingen nemen ze mee naar het jaar 2021. Op zaterdag zijn ze dan te gast in America. ”We hopen jullie dan weer te mogen begroeten en voor nu; veel sterkte en gezondheid gewenst…