Horst24

Lumar nieuwe sponsor voor het G-Hockey team van HCH.

Het bestuur van hockeyclub Horst is verheugd Verhuurbedrijf Lumar als nieuwe sponsor voor het G-Hockey team te kunnen verwelkomen. Verhuurbedrijf Lumar (www.lumar.nl) zal de komende 3 seizoenen op de shirts en trainingspakken van het G-hockey team prijken. 

Lumar
Verhuurbedrijf Lumar is een bedrijf dat sinds 1985 actief is in de verhuur van een ongekend groot assortiment professionele machines, gereedschappen, hulpmiddelen en voorzieningen voor de Bouw, Industrie, Doe-het-zelver en de Party- & Evenementen-verhuur. Met de verhuur van hoogwaardige producten kan Lumar jou zeker van dienst zijn!

In 2008 is hockeyclub Horst begonnen met G-hockey voor volwassenen met het doel om mensen met een verstandelijke beperking plezier te laten beleven aan de hockeysport. Door clinic’s en demodagen werden er leden geworven. Er werd gestart met vier leden en inmiddels zijn het er twaalf. De hockeyers vinden het leuk, spelen hun wedstrijden en worden getraind door trainers die hier een speciale opleiding voor volgden.