Horst24

Raamknutselwedstrijd in Horst aan de Maas

We blijven met z’n allen thuis en kijken uit het raam naar het uitzicht dat al meer dan een maand hetzelfde is. Dus daar gaan we nu iets aan doen. De Gezondste Regio, Horst Centrum Management en de Cultuurconsulent van de gemeente komen met de Raamknutselwedstrijd van Horst aan de Maas. 

Raap al je creativiteit bij elkaar en laat het de vrije loop. Maak van je raam een kunstwerk en laat zien wat je bezighoudt, waar je trots op bent, wie je bewonderd, waar je je zorgen om maakt, enz. Je kiest hiervoor je eigen vorm, zolang het past op jouw raam is het goed. 

Wat heb je nodig?
* Een raam met uitzicht op de straat * Stiften (uitwisbaar) * (Water!)verf * Plakband * Papier * Schaar * Plak * Tijdschriften * Bladeren * Bierdopjes * WCpapier (mits je over hebt en anders gewoon de lege rolletjes) * Kortom, alles wat jij maar kunt gebruiken…

Maak uiteindelijk een foto van je raamkunstwerk (vanaf de straatzijde) en stuur deze in via de site https://www.gezondsteregio2025.nl/evenementen/aanmelden-raamknutselwedstrijd2020/. Doe dit vóór 28 april. 

Wat kun je winnen?

Allereerst natuurlijk een hoop lol en tijdverdrijf…

Daarnaast stellen Horst Centrum en Kunstenaar in de Klas een aantal prijzen ter beschikking:

Er zijn twee categorieën:

Doe je mee?
Heel veel plezier, succes en creativiteit!De winnaars worden eind april bekend gemaakt.