Horst24

De Pieël & KB Kwist goes Kahoot!

A.s zaterdag komt De Pieël & KB Kwist met een alternatief voor de gecancelde kwis die eigenlijk plaats zou vinden op 18 april j.l.

Om toch het leed een beetje te verzachten en in deze bijzondere tijd van het thuis moeten blijven, leek het de organisatie een leuk idee om de mensen op te zoeken via het wereld wijde web. De kwis is met name bedoeld voor de inwoners van Evertsoord en Kronenberg, maar ook mensen van buiten deze dorpen mogen uiteraard meedoen.

De Pieël & KB Kwist

Je zult dan wel kennis moeten hebben van beide dorpen, omdat er natuurlijk vragen tussen zitten die specifiek over deze dorpen gaan, maar ook algemene vragen komen aanbod. De kwis start om 20.30 uur en vanaf 20.00 gaan we live op YouTube waarop de kwis gestreamd gaat worden. Verder is het handig om op de mobiele telefoon de Kahoot app te downloaden, want je mobiele telefoon wordt dan je stemkastje. (het zijn immers meerkeuze vragen).

Er worden 4 blokken gespeeld en na elk blok wint die gene die bovenaan staat natuurlijk een schitterende prijs! Om in aanmerking te komen voor een van de mooie prijzen moet je wel woonachtig zijn in Evertsoord of Kronenberg. Het leuke van deze kwis is, dat we de prijs ook meteen komen brengen en ook dit wordt live gestreamd via YouTube waarop je de kwis aan volgen bent.

Om het geheel compleet te maken hebben Café Ummenthun en De Turfhoeve de handen in elkaar geslagen en een mooie combideal bedacht die perfect aansluit bij de kwisavond.

Via de site www.ikbestel.nu kun je een bestelling plaatsen en zo steun je ook nog eens de lokale horeca! Aanmelden voor de kwis kan tot a.s. zaterdag 19.00 uur via: https://froms.gle/uyXNVfGeeTMVR8RHA

Voor meer informatie check de Facebookpagina van De Pieël & KB Kwist.