Horst24

Inschrijving Liedjesavond 2020 van C.V. D’n Dreumel geopend

Dit jaar vindt de liedjesavond van C.V. D’n Dreumel plaats op zaterdag 10 oktober 2020 (ECHT voor de laatste keer in de Meterik). De inschrijving is geopend en zal wederom digitaal verlopen via de website www.dreumel-horst.nl. De inschrijving sluit op 12 juli 2020 om 00.00 uur

Liedjesavond 2020 van C.V. D’n Dreumel

Ondanks de onzekerheden in verband met het coronavirus willen ze ‘onze’ avond zo goed als mogelijk inkleden zodat deze doorgang kan vinden. Zij het niet met de kanttekening dat we allemaal nog in een ongewisse situatie zitten” zo schrijft de organisatie op Facebook. Ze hebben 3 scenario’s voor ogen. De Liedjesavond gaat door op de normale voet, de Liedjesavond zal op alternatieve manier plaatsvinden (online via stream) of de Liedjesavond zal een seizoen doorschuiven;

Met het tweede scenario zijn ze nu volop bezig. Na de inschrijving vragen ze jullie (mocht dit t.z.t. nodig zijn, de deelnemers, om bij gereedheid van jullie lied, waarmee wordt deelgenomen een video / clip aan te leveren van een live uitvoering. Deze live uitvoering is van de gehele groep en liedje waarmee je bent ingeschreven. Deze video kan (mocht dit daadwerkelijk nodig zijn) online gezet worden waar zowel de publiek als de jury (vanuit thuis) een oordeel kan geven over het liedje.

Ze zijn doende om deze nieuwe opzet vorm te geven. Ze willen hierbij evt. lokale ondernemers betrekken en uiteraard de mensen die graag bij de liedjesavond aanwezig zijn. Derhalve is dit scenario nog volop in ontwikkeling.

Mochten er vragen zijn? Neem dan gerust contact op. De commissieleden zijn via het e-mailadres liedjesavonddendreumel@gmail.com bereikbaar.