Horst24

Leontien Bos | Ondernemers vertellen over gevolgen Corona crisis

Leontien Bos, is één van de troste eigenaren van Hotel-Restaurant ‘in de Witte Dame’ in Grubbenvorst. Samen met compagnon Dennis van den Brandt nam ze in november 2019 de zaak over.

‘in de Witte Dame’ in Grubbenvorst

Uiteraard had niemand kunnen weten wat er hun te wachten stond. Eerst werd er volop “doorgedraaid”, maar sinds de zaak gedwongen gesloten is vanwege Corona, is men volop aan het vertimmeren. Het steakhouse gedeelte zal betrokken worden in het nieuwe restaurant-concept. Tevens zullen er meer kamers gerealiseerd worden voor het hotelgedeelte. De zaak wordt opnieuw gerestyled met nieuwe inrichting.

Tot 1 juni is Leontien afwachtend op de regels en opties van de overheid. Wel kunnen ze gemakkelijk tafels en stoelen met de 1.5 m grens plaatsen zodat men er veilig kan genieten. Beperkingen zoals Corona heeft ook deze onderneemster aangezet tot innoveren. Zo kan men ook hier, sinds kort, via de website gerechten bestellen en laten bezorgen. Ze is dan ook erg enthousiast dat de inwoners uit Grubbenvorst al veelvuldig van deze dienst gebruik maken.