Horst24

Wie worden de ‘Alleskunners van Horst aan de Maas’

In deze tijd waarin veel families, vrienden en collega’s elkaar minder zien dan gewoonlijk, komt het Horster bedrijf Dagje Horst aan de Maas met een online toernooi dat je op afstand van elkaar, maar mét elkaar kunt spelen!

Alleskunners van Horst aan de Maas

Binnen dit event zal jullie team getest worden op verschillende vlakken zoals kennis, creativiteit, sportiviteit en behendigheid. Nadat je op 1 juni 2020 via WhatsApp de eerste lijst met vragen, opdrachten, raadsels en challenges ontvangt, krijg je drie weken de tijd om deze opdrachten naar eigen planning uit te voeren en antwoorden, foto’s en video’s als bewijs terug te sturen. Hierna ontvang je een nieuwe lijst.

Elk team speelt in ieder geval ronde 1 en 2, waarna in ronde 3 alleen de beste teams nog tegen elkaar zullen strijden. Voor een klein bedrag ben je dus gegarandeerd van een aantal leuke weekenden of zelfs weken die je samen met je team kunt besteden om jezelf te bewijzen als ‘alleskunners van Horst aan de Maas’.

Voor een bedrag van € 15,- kun je jezelf met een team van maximaal 8 personen inschrijven voor ‘de alleskunners van Horst aan de Maas’. Dit doe je door jullie aanmelding te sturen naar info@dagjehorstaandemaas.nl!