Horst24

4 bouwkavels in De Krouwel

Er is nieuw kavelaanbod in Sevenum, gemeente Horst aan de Maas. Maak kennis met 4 bouwkavels ‘De Krouwel‘ en meld je aan als belangstellende bij Intermakelaars Horst.

De Krouwel

Je kunt je interesse kenbaar maken via de website www.inlimburgwonen.nl door je naw-gegevens achter te laten. Uiteraard kunnen ze je helpen bij je inschrijving. Hiervoor kun je contact met ons opnemen via 077- 398 90 90. Begin juni start de verkoop! De prijzen zijn vanaf € 195.000,– v.o.n. – € 240.000,– v.o.n.

In de bocht van De Sondert
In de scherpe bocht die De Sondert maakt liggen vier bouwkavels van 707 tot 1009 m2. Altijd al je eigen vrijstaande huis willen bouwen. Dan is dit een hele fijne plek om dat te doen. In het dorp Sevenum is een ruim aanbod van winkels, gezellige horecagelegenheden en in de directe omgeving liggen een aantal grote publiekstrekkers zoals attractiepark Toverland en recreatiecentrum De Schatberg met o.a. speeltuinen, zwembaden en vis- en surfplassen. In de bossen bij Toverland en bij de visvijver ligt een prachtig wandel- en fietsgebied.