Horst24

Prijzenactie voor de Bijen

Aanstaande zaterdag 20 juni wordt er een prijzenactie gehouden in De 4 Jaargetijden in Sevenum. Bij elke donatie krijgt men een zakje bloemenzaad en maakt men kans op leuke prijzen.

De actie is ten bate van de crowdfunding die in samenwerking met Groengroep en Knopenlopen Sevenum gehouden wordt voor het Blakterbeekpark. Dit natuurpark, sinds 2011 in gebruik, krijgt dit jaar een kwaliteitsimpuls zodat er meer biodiversiteit ontstaat en de speelelementen weer veilig gebruikt kunnen worden zodat jong en oud kan genieten van dit mooie park.

Prijzenactie voor de Bijen

Daarnaast zijn de zakjes bloemenzaad die uitgedeeld worden bij elke donatie bedoeld om heel Sevenum en omgeving bloem- en kleurrijk te maken. Door je tuin zo in te richten dat bijen meer bloemen vinden zal de bijenstand, die de laatste jaren erg afneemt, weer terugkomen naar een gezond peil. Een van de initiatiefnemende moeders, José Jeurninck-Heijnen vertelt : “Met elk zakje wat gezaaid wordt helpen we de wilde bij en zorgen voor meer kleur. Daar wordt iedereen toch vrolijk van!” Als mensen willen doneren kan dat ook o.v.v. Blakterbeekpark op rekeningnummer NL83RABO0118676024 of ga voor meer info naar facebook.com/blakterbeekparksevenum

Tevens maak je veel kans op leuke prijzen die door lokale ondernemers gesponsord worden.