Horst24

De kasteeldeuren kunnen weer open!

Op zondag 5 juli zal kasteel Huys ter Horst de kasteeldeuren weer openen voor publiek. Lange tijd was het kasteel gesloten en werden er geen activiteiten georganiseerd. Achter de schermen werd door de vrijwilligers gewerkt aan het ’Corona-proof’ maken van het kasteel.

kasteel Huys

De richtlijnen van het RIVM en het protocol voor musea is onder de loep genomen en hierdoor zijn een aantal activiteiten weer mogelijk op het kasteel. De openstelling is één van deze activiteiten; hygiëne-maatregelen zijn genomen, looproutes uitgezet en de vrijwilligers zijn ingelicht. Verder zijn ze druk doende met een reserveringssysteem via de site www.kasteelhuysterhorst.nl. Tot die tijd kan er gereserveerd worden door een mail te sturen naar: reserveringen@kasteelhuysterhorst.nl.

De openstelling van kasteel Huys ter Horst is van 13.00 tot 16.00 uur en de entree bedraagt € 3,00 voor personen vanaf 12 jaar. Vooraf reserveren is noodzakelijk!!! Houd er rekening mee dat het terrein van Kasteel Huys ter Horst niet overal goed begaanbaar is. Denk aan ongelijke loopoppervlaktes, trappen en treden.