Horst24

Nieuw: De Ben Bizzie Zomercup in Horst

Ben Bizzie zorgt ook deze zomer voor extra beweging in Horst. Samen met de beweegcoaches van Sport aan de Maas organiseert hij op 20 en 21 juli de Ben Bizzie Zomercup op twee verschillende locaties. Kom en doe mee!

Ben Bizzie

Veel kinderen blijven deze zomer in Nederland. “Maar dat betekent niet dat ze stil hoeven te zitten of zich hoeven te vervelen. Op 20 en op 21 juli organiseren we samen met beweegmaatje Ben Bizzie de Ben Bizzie Zomercup”, vertelt beweegcoach Perry. Beweegcoach Ruud: “We zetten een super tof spellenparcours uit waar kinderen in teams met elkaar de strijd aangaan. Welk team gaat naar huis als Zomercup kampioen?

Doe mee
Kinderen van groep 3 tot en met 8 zijn van harte uitgenodigd om mee te doen met het spellenspektakel. Aanmelden vooraf is verplicht. Dat kan per persoon of per team via: www.sportaandemaas.nl/kalender. 

Zomeraanbod verenigingen
Niet alleen Sport aan de Maas en Ben Bizzie zorgen voor extra beweging deze zomer. Ook verenigingen, zoals De Peelse Golf, Energetics Training, Kawa No Mura en RKsv Wittenhorst.  Kortom, deze zomer genoeg te doen in gemeente Horst aan de Maas! Bekijk al het aanbod in de kalender van Sport aan de Maas”, aldus Perry. 

Meer weten over Sport aan de Maas? Kijk op de website