Horst24

Zomeractiviteit in de Norbertuswijk Horst

De zomervakantie is begonnen. In de Norbertuswijk bedachten vrijwilligers een mooi programma waardoor de zomer ook voor de thuisblijvers mooie ontmoetingskansen biedt.

Afgelopen zondag werd er goed begonnen met een picknick in het park. Voor de deelnemers van ‘Kom op de Soep‘ stonden stoelen klaar, gezinnen vonden een plekje op het grasveld. Ruimte genoeg om de voorgeschreven afstand te kunnen aanhouden. De meegebrachte picknickmanden werden uitgepakt. De organisatie had voor drinken gezorgd en ook voor een paar heerlijke vegetarische en halal soepen.

Norbertuswijk Horst

Monique Litjens gaf een lesje stoelyoga waar door jong en oud met plezier aan werd meegedaan. Marc Joosten verhoogde de sfeer met zijn gitaar en zong enkele herkenbare klassiekers waarbij vrolijk werd meegezongen. De jongere en oudere jeugdigen vermaakten zich daarnaast prima op de Jeu de Boulesbaan en het trapveldje.

Het park, dat momenteel prachtig in bloei staat, was de ideale plek voor deze zeer geslaagde eerste zomeractiviteit in de Norbertuswijk. Er staan nog drie activiteiten op de planning: op 25 juli een buiten-bingo, op 8 augustus een stoepkrijt-wedstrijd en op 22 augustus wordt het programma afgesloten met een foto-puzzeltocht, kriskras door de wijk.

Voor meer informatie en aanmelden: zomer2020@norbertuswijk.nl.

Heb je ook een leuk berichtje over je wijk? Mail dan een leuke tekst met een paar foto’s naar redactie@horst24.nl.