Horst24

VVV On Tour in Horst

De Koel(tas) komt naar je toe deze zomer..! Dat is het motto van VVV on Tour, de campagne waarmee VVV-Venlo de komende weken zichtbaar is in de regio. Want de club is blij met de supporters die ze hebben. Tegelijkertijd zijn ze daar ook heel erg trots op. Veel supporters lieten namelijk zien dat ze in de club geloven door blind hun vertrouwen te tonen in VVV-Venlo in deze, toch onzekere, periode.

VVV On Tour in Horst

Golde Supporter
”Laten we voorop stellen dat we met iedere supporter en iedere seizoenkaarthouder enorm blij zijn. Zonder de steun van onze fans zouden we immers geen bestaansrecht hebben. En toch willen we de fans, die volledig afgezien hebben van compensatie en ons onvoorwaardelijk hebben gesteund, extra bedanken: onze Golde Supporters!”

Wij komen naar je toe deze zomer
VVV gaat deze onvoorwaardelijke steun belonen met een Koeltas én een unieke Golde Supporterkaart! Speciaal voor de gelegenheid gaan ze de regio in. Tijdens VVV on Tour bezoeken ze Venray, Baarlo, Horst en Venlo en komen ze naar je toe. Vrijdagmiddag zijn ze tot 19.00 uur in Horst. Op alle locaties zijn zij duidelijk zichtbaar met de gloednieuwe en spectaculaire VVV TukTuk en zullen er verschillende leuke (spel)activiteiten zijn voor jong en oud. Spelers en stafleden zullen hun opwachting maken en uiteraard is er merchandise te koop. Iedereen is van harte welkom.