Horst24

Pop-up Summer Camp Toverland: Rol zo vanuit je bed de Troy in! (Foto’s/Video)

Dat de corona-periode ondernemers aanzet om creatief te zijn, blijkt wel uit het initiatief van Toverland om hun parkeerplaats om te toveren in een pop-up camping. Horst24 ging zelf een kijkje nemen en sprak met Luke Verhoeven, Entertainment & roulerend Visie Manager bij Toverland.

Toverland

Luke vertelt dat het idee ontstond omdat enerzijds veel mensen toch in eigen land vakantie willen vieren maar het aanbod beperkt is en anderzijds omdat Toverland niet alle parkeerplaatsen zal kunnen benutten nu er door corona minder mensen het park op kunnen. Eén plus één is twee en binnen een mum van tijd had Toverland een heuse camping opgezet.

Wanneer je aankomt, check je in via de via de oude (winter) ingang, welke nu dienst doet als camping-receptie. Daar kun je ook eventueel je ontbijt bestellen. De camping heeft 2-, 4- en 6-persoonstenten met echte bedden en heeft daarnaast staanplaatsen voor camper of caravan. Alle faciliteiten zijn aanwezig; ruim voldoende was- en douchegelegenheden en uiteraard geheel in de Toverlandstijl.

Port Laguna
Zodra je je gesetteld hebt op de camping, ga je het park in en kom je via Port Laguna meteen in vakantiesferen. Na een lange dag op het park, kom je hier terug en blijf je nog even in Port Laguna hangen om de dag af te sluiten met een hapje, drankje en muziek van de DJ.

Overnachten
Om 22:00 wordt het dan wel langzaam tijd om je bed op te gaan zoeken in je tent of caravan, want in de ochtend word je wel op tijd gewekt door de voorbereidingen op een nieuwe dag op het park, waarbij een testrit van de Troy je vanzelf uit bed trilt. Overnachten met de Troy in je achtertuin is een echte beleving en de camping loopt dan ook goed. Overnachten is nog mogelijk tot en met 23 augustus 2020. Of het bij een eenmalig initiatief blijft of dat Toverland hiermee een eerste stap gezet heeft in de verblijfsrecreatie (waar Toverland zeker ook ambities heeft) zullen we gaan merken.