Horst24

Start jouw eigen Bufkes lunchzaak in Horst!

Bufkes heeft grootse plannen in Horst. Er is al een schitterende locatie op het oog. Wat er nog mist? Iemand die samen met Bufkes op avontuur gaat.

Bufkes in Horst

Al 17 jaar heeft Horst een vestiging van Bufkes. “Horst is typisch zo’n plek waar we ons thuis voelen”, vertelt de formulemanager van Bufkes. Sterker nog: er zit een uitbreiding aan te komen. “Met ons formuleteam hebben we een mooi plan gemaakt voor een pand in het centrum met volop terrasmogelijkheid. De unieke, eigentijdse Bufkesstijl maakt het een heerlijke plek om van een broodje, gebakje of een kopje koffie te genieten. Een mooie open pui van waaruit je broodjes aan voorbijgangers kan verkopen maakt de uitstraling helemaal af!

Om het plan uit te voeren wil Bufkes graag samenwerken met een franchisenemer. Als ondernemer bij Bufkes ben je verzekerd van de beste producten en krijg je ondersteuning op alle vlakken van het ondernemerschap zodat jij je kan focussen op het belangrijkste: het verwennen van je gasten. 

Heb je horecaervaring, ben je ondernemend en, dat is het belangrijkst, net zo gek op een broodje Bufkes als het team van Bufkes? Kijk dan snel op www.bufkes.nl/franchise of neem contact op met Niels Snaphaan via 06 21 21 87 11 om de mogelijkheden te bespreken.