Horst24

Kasteel Huys ter Horst weer bewoond…

Op zondag 6 september zetten de bewoners en personeel van kasteel Huys ter Horst de deuren weer open voor jullie. Net zoals vorige maand zullen ook deze zondag bewoners weer terug keren naar het kasteel. Zijn de keukenmeid, vrouw des huizes en de ridder er weer of zijn er deze keer andere bewoners?

Kasteel Huys ter Horst

Wie er allemaal zijn kun je zondag vanaf 13.00 uur komen bekijken bij kasteel Huys ter Horst. Voor de jonge gasten zijn er buiten spelletjes ook enkele creatieve activiteiten op het kasteel. Aan de hand van QR codes kun je een rondgang maken en deze verrassende ruïne ontdekken, dus vergeet je mobiele telefoon niet. De openstelling verloopt volgens ons opgestelde protocol en de richtlijnen van het RIVM; hygiëne-maatregelen zijn genomen, looproutes uitgezet en de vrijwilligers zijn ingelicht. Reserveren kan via het reserveringssysteem op de site www.kasteelhuysterhorst.nl. Reserveringen gaan vóór op passanten.

De openstelling van kasteel Huys ter Horst is van 13.00 tot 16.00 uur en de entree bedraagt € 3,00 voor personen vanaf 12 jaar. Vooraf reserveren is gewenst!!! Houd er rekening mee dat het terrein van Kasteel Huys ter Horst niet overal goed begaanbaar is. Denk aan ongelijke loopoppervlaktes, trappen en treden.