Horst24

Hof Tongerlo | Verborgen schatten in Sevenum

In het gehucht Tongerlo, in Sevenum, ligt Hof Tongerlo. Theo Geurts verkoopt daar al ruim twintig jaar oude boerderijspullen. Tenminste daar begon hij destijds mee, als hobby. Dit deed hij samen met zijn vriendin Wil, die tien jaar geleden overleed.

Volledige baan
Nu heb ik er een volledige baan aan. Een boerderij vol met industrieel en brocante, want dat is wat men zoek” aldus Theo. Het woord “antiek” neemt hij liever niet in de mond. “Brocante en industrieel; dat is wat men zoekt” verteld Theo enthousiast.

Oude mooie spullen
Bij de oude boerderij ligt het buiten én binnen vol met mooie oude spullen. Variërend van oude hardstenen aanrechtbladen, lantaarns, oude sierpoorten, zuilen, etc. Maar er is staan bijvoorbeeld ook oude kermis-attributen zoals een schommelschuitje of een draaimolen-motor.

Pegasus
Eén van mijn paradepaardjes is de levensgrote Pegasus die in mijn voortuin staat. Aparte spullen, dat maakt het verschil“, verteld hij trots.

Klandizie
Zijn klandizie komt uit de regio maar ook uit Duitsland en de Benelux. Zowel particulieren als handelaren weten Theo te vinden. In de ochtenduren is hij regelmatig op inkoop maar vanaf 14.00 uur is hij  open voor zijn klanten.

Meer informatie vind je op www.hoftongerlo.nl.