Horst24

FROXX na 16 jaar in handen van Marion Lenssen

In september 2004 opende FROXX aan de Venrayseweg in Horst met een aanbod van groeps-sportlessen, (kinder)danslessen en horeca. Menig bewoner van onze gemeente heeft bij FROXX  een feestje of bruiloft gehad, en ook zijn er bijzonder veel danspasjes gemaakt op de vloer met alle danslessen. Na 16 jaar heeft eigenaar Nico Haverman besloten om te stoppen met het uitbaten van deze zaal.

FROXX in Horst

Al jarenlang heerst bij mij het idee dat ik FROXX niet tot het einde der tijden zal blijven draaien. Ik denk niet dat het verstandig is om tot mijn 50ste nog tien sporturen per week en veel kinderdanslessen te blijven geven. De huidige corona crisis is voor mij net het zetje wat ik nodig had om te stoppen met FROXX en het roer om te gooien.

Marion Lenssen
Vanaf 1 januari zal FROXX daarom het stokje overdragen aan Marion Lenssen, eigenaresse van WorkOut. Marion is oud-docent van FROXX en vindt het dan ook een hele eer dat deze overname aan haar toevertrouwd wordt. Zij zal de naam van FROXX veranderen in ‘BreakOut’ en ‘Chineng Horst’, en haar bestaande bedrijf aan de gebr. Van Doornelaan ‘WorkOut’ gewoon aanhouden.

“Voor mij is de cirkel rond. Gezondheid is voor mij fysiek, mentaal en emotioneel in balans zijn. Dat kan nu gerealiseerd worden binnen één van de drie pilaren van het nieuwe bedrijf: ‘WorkOut’ voor fitness, personal training en coaching, ‘BreakOut’ voor alle sport- en danslessen, feestjes en andere horeca en ‘Chineng Horst’ voor Chineng Qigong lessen, stiltedagen, vijf elementen voedingsleer en afscheidsdiensten. ”

Alle activiteiten van FROXX worden door Marion en een team van medewerkers voortgezet, zodat er voor de huidige leerlingen zo min mogelijk veranderd. Bestaande abonnementen blijven daarom ook gewoon geldig. Daarnaast zal het aanbod in de zaal verder worden uitgebreid zodat er meer mogelijkheden zijn om voor iedereen te sporten en bewegen op een manier die bij hem of haar het beste past.  En natuurlijk kunnen de inwoners van gemeente Horst aan de Maas nog steeds hun feestje of afscheidsdienst houden in het pand aan de Venrayseweg, want daar leent deze locatie zich uitzonderlijk goed voor.

Tijden veranderen, tijd voor verandering, tijd voor BreakOut en Chineng Horst!