Horst24

John Jenniskens stopt als voorzitter Gewoën Grubbenvors

John Jenniskens stopt als voorzitter Stichting Gewoën Grubbenvors (SGG) na de Aspergefeesten van 2021. Dit heeft hij 10 september bekend gemaakt tijdens de bestuursvergadering.

John Jenniskens

Steeds vaker loop ik er tegenaan dat het voorzitterschap zich wringt met mijn functie als raadslid en ik wil in alles wel integer zijn en blijven. Overigens is dit een compliment voor SGG want feitelijk geeft dat aan op hoeveel gebieden we in de samenleving actief zijn. Daarnaast kom ik ook simpelweg tijd tekort en wil ik me ook meer gaan focussen op de politiek“, zo laat John weten. “Ik kan jullie zeggen dat dit een meer dan moeilijke beslissing was, SGG is toch mijn kindje geworden gedurende al die jaren. De initiatiefnemers van deze fusie in 2011 zullen beslist hoge verwachtingen hebben gehad van deze nieuwe stichting, maar ik ben er zeker van dat ook zij niet hadden kunnen voorspellen dat SGG zo’n breed scala aan activiteiten zou hebben gedurende al die jaren, dat SGG een begrip is geworden binnen Horst en de Maas en daarbuiten, dat SGG een voorbeeld is geweest voor vele initiatieven binnen Noord-Limburg, dat SGG een hartstikke financieel gezonde stichting is, dat SGG een stichting is waar rekening mee wordt gehouden én dat SGG zoveel enthousiaste en betrokken vrijwilligers aan zich zou binden. En dit alles in een tijdsbestek van bijna 10 jaar“.

John bedankt iedereen die op welke manier dan ook een bijdrage heeft geleverd aan het succes van ‘Gewoën Grubbevors‘. “Door het gewoen samen te doen staan we waar we vandaag de dag staan. Prachtig! Ik wens mijn opvolger en jullie allen veel succes en ik zal me vanaf de zijkant zeker blijven inzetten voor deze club en ga me op een andere plaats inzetten voor onze prachtige Parel aan de Maas. Geneet van ut laeve en blief gewoën halde van Grubbevors”.