Horst24

Kermis Horst 2020 in de Kasteelse Bossen

De kermis van Horst staat dit jaar in tegenstelling tot andere jaren op het evenemententerrein in de Kasteelse Bossen en is ruim van opzet. Tegelijkertijd kan men op het Wilhelminaplein in het centrum van Horst terecht bij de horeca voor een hapje, een drankje én natuurlijk muziek.

Kermis Horst

De kermis vindt plaats van zaterdag 19 september tot en met woensdag 23 september en wordt gehouden op het evenemententerrrein in de Kasteelse Bossen. Op het terrein is geen horeca aanwezig, maar wel in de omgeving van het kermisterrein. Verder kun je voor muziek en een drankje terecht op het Wilhelminaplein in het centrum van Horst waar de horeca–ondernemers gezamenlijk een coronaproof podium met muziek exploiteren.

De ingang
De ingang van de kermis is te bereiken via de Herenbosweg of het Peeldijkje. Daar is ook een parkeerplaats voor auto’s en een fietsenstalling. De bezoekers worden gevraagd om zich aan de aangegeven looproutes te houden. De kermisexploitanten zorgen ervoor dat de attracties corona-proof zijn. Op het terrein gelden de standaard Covid-regels.