Horst24

Drie activiteiten in Norbertuswijk

Zondag waren er maar liefst drie activiteiten in de Norbertuswijk in Horst. De Norbertuswijk, gelegen in het noordelijke deel van Horst, bestaat sinds eind jaren ’50 en telt ruim 3300 inwoners.

Norbertustoertocht
Er was een Norbertustoertocht georganiseerd voor liefhebbers uit de wijk. Slechts vier deelnemers deden mee aan deze motorrit maar het plezier was er niet minder om. Iets na 10.00 uur vertrokken ze voor de 150 km durende tocht.

Mocht je ook een keer mee willen dan kun je je opgeven bij Piet Berden door een mail te sturen naar berden@wxs.nl.

Kom op de Soep
Vanaf 11.00 uur was er de Kom op de Soep. Elke zondag van 11.00  tot 13.00 uur kan men terecht voor een kom soep of een kopje koffie in het Huis van de Wijk. Gewoon om een praatje te maken, gezellig samen te zijn of voor een luisterend oor.

Bloemenbollen poten
Na de soep gingen een twintigtal vrijwilligers bloembollen poten in het Meulenveldpark. In het voorjaar had het wijkcomité van de Norbertuswijk al in de wijk bloembollen huis-aan-huis bezorgd, om de mensen in deze tijd een hart onder de riem te steken. Naar aanleiding daarvan werden er bloembollen verzameld en die kregen vandaag een plekje in het park. Vanmiddag kan men de gepubliceerde jaarstukken van het wijkcomité nog inzien.

Meer informatie over de Norbertuswijk in Horst vind je op www.norbertuswijk.nl