Horst24

Toverland verandert voorlopig niks aan Halloween Night 2020

Het nieuws van Walibi, dat ze de Halloween activiteiten per direct stoppen, heeft ervoor gezorgd dat Attractiepark Toverland in Sevenum nogmaals heel kritisch naar de organisatie én de coronamaatregelen hebben gekeken.

Halloween Night Toverland

Om aan de coronamaatregelen te kunnen voldoen zijn onze Halloween Nights dit jaar extra groots opgezet. Zo hebben we geïnvesteerd in een nieuw spookhuis, waardoor we in totaal 5 scare zones en 4 Halloween-experiences aan onze gasten aanbieden. Daarnaast zijn alle attracties geopend en is er een foodstreet aan het horeca-aanbod toegevoegd, waardoor de bezoekers zich goed over het hele park verspreiden” aldus Toverland.

Naast de overdekte themagebieden, horecalocaties en wachtrijen zijn er bovendien diverse extra tenten geplaatst, waar bezoekers tijdens regen kunnen schuilen. Ook zetten ze een bovenmatige capaciteit aan sfeerbeheerders in om tijdens de Halloween Nights toezicht te houden op de coronamaatregelen en waar nodig te handhaven.

Uit de ervaringen van de eerste twee avonden hebben wij kunnen concluderen dat wij spannende, mooie en bovenal coronabewuste Halloween Nights neer hebben gezet, waarvan onze bezoekers op een veilige en verantwoorde manier kunnen genieten en dit ook al twee dagen hebben gedaan“. De sfeer in Toverland was heel goed en hier zijn ze erg trots op.

Toverland heeft vooralsnog de intenties om de Halloween Nights de komende periode voort te zetten.

Bekijk hier de video van Horst24