Horst24

Webinar gemeenteraad over sporthal Meterik en zwembad/sporthal de Berkel

Op dinsdag 13 oktober wordt de gemeenteraad bijgepraat over een aantal onderwerpen waarover in november een besluit gevraagd wordt.

Sporthal Meterik en zwembad/sporthal de Berkel

Vanwege de coronamaatregelen is er voor gekozen om deze bijeenkomst niet in de raadzaal te houden. De raadsleden kunnen via een videoverbinding presentaties volgen over de nieuwe sporthal Meterik en het opknappen van zwembad en sporthal de Berkel. Dit webinar is openbaar. Via internet kan iedereen meekijken.

Agenda
Het ziet er naar uit dat er veel belangrijke thema’s aan de orde komen tijdens de besluitvormende raadsvergadering van 10 november. Om de gemeenteraad hier goed op voor te bereiden, hebben de fractievoorzitters afgesproken dat een aantal raadsvoorstellen op 13 oktober toegelicht wordt door de betrokken wethouders: de nieuwe sporthal Meterik en het opknappen van zwembad en sporthal de Berkel.

Inhoudelijke vragen van raadsleden komen aan de orde tijdens de geplande voorbereidende raadsvergadering op 27 oktober. Tijdens de digitale vergadering op 27 oktober komen ook de overige raadsvoorstellen voor 10 november aan de orde en is er ruimte voor insprekers om de raadsleden toe te spreken

Webinar
In plaats van de geplande themabijeenkomst worden de presentaties op 13 oktober gehouden in de vorm van een webinar.

Wil je meekijken? Dat kan via het raadsportaal en de facebookpagina van de gemeenteraad. Het webinar start op dinsdag 13 oktober om 20.00 uur.