Horst24

Sint komt in Grubbenvorst aan de deur

Sinterklaas bezoekt natuurlijk ook dit jaar Grubbenvorst in de gemeente Horst aan de Maas. Hij heeft echter laten weten dat hij dit jaar (i.v.m. Corona) niet op de gebruikelijke manier (met de boot) aankomt. Er is dus helaas geen groot ontvangst, geen optocht en ook geen bijeenkomst in de kerk.

Sinterklaas aan de deur

Omdat Sinterklaas de jongste kinderen wel graag persoonlijk een snoepzakje wil geven kunnen ouders van Grubbenvorster kinderen tot en met groep 5 zich aanmelden voor een thuisbezoek van de Sint en zijn Pieten. Aanmelden kan via het inschrijfformulier. De Sint en zijn Pieten zullen de kinderen bezoeken op zaterdag 21 en zondag 22 november. Hij komt tot aan de voordeur en op gepaste afstand.

Inschrijving
Indeling van de bezoeken wordt door het Sinterklaascomité verzorgd en de ouders worden hiervan op de hoogte gesteld. De uiterste inschrijfdatum voor een bezoek van de Sint is vrijdag 30 oktober.

Op deze manier kunnen de kinderen dit jaar toch Sinterklaas vieren in Grubbenvorst. Wanneer iedereen zich aan de regels van het RIVM houdt en we rekening houden met elkaar, komt dat zeker goed.

Meld je aan via deze link.