Horst24

Inzameling voor Voedselbank door Dorry…. Help jij ook mee?

In september kreeg Dorry Versleijen een bericht van de Postcodeloterij dat ze een prijsje gewonnen had, en met haar alle deelnemers met postcode 5961. Het was een pakket met drie Dove producten, af te halen met een bijgevoegde tegoedbon.

Ik heb toen dat pakket bij de Plus opgehaald en opgeborgen in een mandje op de badkamer met de gedachte, misschien ga ik het een keer gebruiken”, zo vertelt Dorry. ‘En eigenlijk weet je dan al dat dat niet gebeurt en na een tijd weggegooid wordt. En tot onze verbazing kregen we in oktober nogmaals een tegoedbon voor zo’n pakket, weer gewonnen door hetzelfde postcodegebied“.

Dus toen bedacht ze zich dat ze deze graag zou geven aan iemand die het niet breed heeft. Ze is gaan mailen met de Voedselbank Limburg Noord met de vraag of ze interesse hebben in deze producten. “En ja hoor, alle verzorgingsproducten zijn welkom, als ze maar ongeopend en nog goed zijn. Daarop heb ik een berichtje geplaatst op Facebook met de vraag of er meer mensen hun pakketje(s) willen doneren, of een gedeelte ervan“.

Er zijn nu al 13 complete pakketjes, een aantal flacons en 3 cadeaubonnen afgegeven, en dat na nog geen 24 uur.

Wil je ook helpen
Je kunt je pakket, een deel ervan of de cadeaubon nog inleveren tot 7 november bij Dorry aan de Van Bocholtzstraat 18 inHorst. De afhaaldatum bij Jan Linders sluit op 8 november. In de week erop breng ze dan de volledige opbrengst naar de Voedselbank.