Horst24

Raymond Knops hoog op de CDA-lijst Tweede Kamerverkiezingen

Vandaag is de kandidatenlijst van het CDA voor de Tweede Kamerverkiezingen bekend gemaakt. Staatsecretaris Raymond Knops uit Horst aan de Maas en kamerlid Mustafa Amhaouch uit Peel en Maas staan beide in de top 15 van de lijst.

Raymond Knops

Staatssecretaris Raymond Knops: “Ik ben dankbaar dat de partij mij het vertrouwen heeft gegeven met deze mooie plek op de kandidatenlijst. Het CDA heeft een sterk kandidatenteam neer weten te zetten met bekende én nieuwe gezichten. Juist nu zijn stabiliteit, daadkracht en ervaring belangrijker dan ooit. Ik kijk er zeer naar uit om een mooie campagne neer te zetten in Limburg en de rest van het land.

CDA-kamerlid Mustafa Amhaouch: :”Ik ben blij en vereerd dat ik weer het vertrouwen heb gekregen van de partij met deze mooie plek op de CDA-lijst. Het is hard nodig dat Den Haag ook naar Limburg blijft kijken en het grote economische potentieel dat wij hebben blijven benutten, want uiteindelijk begint het allemaal met brood op de plank. In het bijzonder heb ik mij de afgelopen jaren ingezet voor de positie van het MKB en betere infrastructuur in de provincies. Met opgestroopte mouwen ga ik mij hier voor in blijven zetten. Ik ben blij dat dit werk en deze ambitie met deze mooie plek op de lijst is beloond.

De Limburgse kandidaten: Raymond Knops (5), Mustafa Amhaouch (15), Martijn van Helvert (25), Marieke Nass (31), Gabrielle Heine (38).