Horst24

‘Wij zijn Kr8!’ | Mysterie zeildoeken opgelost

Voor de meeste zijn ze in de afgelopen jaren bekend geworden als Fysiotherapie Westsingel. Een bedrijf dat inmiddels met een uitgebreid team aan fysiotherapeuten zorg biedt voor het herstel van klachten. In de afgelopen jaren zijn ergotherapie en osteopathie hier aan toegevoegd voor nog meer verdieping en een bredere kijk op deze zorg.

Bekijk ook: Mysterie in Horst

Het verhaal van Kr8

Echter vonden we dat hetgeen waar wij voor staan en hetgeen wat we uitstralen nog onvoldoende op een lijn lag met elkaar. Dat heeft ons aan het denken gezet en gemotiveerd om eens terug te gaan naar de kern van ons verhaal. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in een nieuwe naam en nieuwe huisstijl…..

Voor ons is gezondheid namelijk meer dan alleen de fysieke gezondheid. Zit je lekker in je vel, ben je tevreden met je sociale leven, kom jij nog graag je bed uit om je dag te beginnen? Voor de één heftige vragen, voor de ander precies de vinger op de zere plek. Fysieke klachten kunnen zich ook uiten op het moment dat we op een ander vlak niet in balans zijn. En de juiste aanpak? Die is per persoon verschillend. Daarom is persoonlijke zorg voor ons een belangrijke pijler!

Wij werken niet vanuit symptoombehandeling, maar kijken altijd naar de dieperliggende oorzaak. Niet alleen vanuit het verhelpen van klachten, maar ook vanuit onze missie om klachten te voorkomen. Niet door je afhankelijk van ons te maken, maar door je op eigen benen te laten staan. Samen kijken we naar jouw verhaal, jouw wensen en behoeften en op basis daarvan maken we een persoonlijk plan van aanpak. En dat is dus precies de kern waar wij voor staan.

Je hebt wellicht verspreid door Horst de afgelopen tijd een aantal symbolen gezien. Voor de een makkelijk te plaatsen en voor de andere geheel onbekend. Deze symbolen vormen samen het concept van ‘’positieve gezondheid’’. En met dit concept geven wij onze persoonlijke aanpak meer verdieping. Dit concept kent zes thema’s die samen gezondheid vormen en verwerkt zijn in een spinnenweb.

Vanuit deze gedachten staat er een krachtig team om jou deze begeleiding te bieden. Zowel de persoonlijkheid als de kennis van jouw coach vormen samen een unieke combinatie: iedereen doet waar hij of zij goed in is en, niet geheel onbelangrijk, wat ze leuk vinden.

Wij geloven dat we niet alle kennis in huis hebben en zijn altijd uit op samenwerkingen met specialisten. Om deze lijnen zo kort mogelijk te maken vind je tegenwoordig meerdere personen en specialisaties bij ons. Osteopathie Danique (osteopaat), Diëtiste praktijk Eefje Smits (diëtist) en Madeleine Schuurmans (Verpleegkundig overgangsconsulent en orthomoleculair therapeut) zijn hier voorbeelden van. Samen streven wij als team met jou naar duurzame gezondheid.

Wij zijn Kr8: en wij zorgen pas echt voor jou als zorg duurzaam is!

Informatie maatschap:
De maatschap bestaat uit 5 mensen: Ger Geurts, Minette Keijsers, Marieke Aerts, John Kranendonk en Mayon Roeffen. Daarnaast zijn er 21 medewerkers. Ze hebben drie locaties: Westsingel 96 en 104 en in America op de Pastoor Jeukenstraat.