Horst24

Finale CMC ALAIF 2021 te volgen via internet en TV

De finale van CMC ALAIF 2021 zal plaatsvinden op vrijdag 15 januari 2021 en is voor iedereen te volgen via internet en TV.

CMC ALAIF 2021

Het bijzondere en unieke aankomende vastelaovesseizoen brengt vele uitdagingen met zich mee. En  juist nu komen de doelstellingen van de stichting Carnavalsmuziek.com en CMC ALAIF tot hun recht en juist nu zijn ze nodig!

Het hoofddoel van CMC ALAIF is om schrijvers en artiesten een extra podium te bieden, creatievelingen te stimuleren en zowel ervaren als startende artiesten enthousiast te behouden om Limburg te laten genieten van hun muzikale inzet.

Dat is voor ons, als organisatie, dan ook de reden om schrijvers en artiesten te “belonen” voor hun inzet omdat ze, ondanks alle onzekerheden waarin we nu leven, toch energie steken in het maken van nieuwe liedjes. Wij zijn dan ook verheugd om te kunnen melden dat de komende finale van CMC ALAIF doorgaat en niet alleen via internet te zien zal zijn maar ook via TV, namelijk op TV-Ellef (kanaal  50 voor ZIGGO-abonnees).

Een veilige finale staat voor ons voorop en daarom is besloten dat er deze editie geen publiek aanwezig mag zijn. Ons uitgangspunt met betrekking tot het organiseren van de finale is gebaseerd op de huidige maatregelen. Mocht strakjes in januari blijken dat er weer andere maatregelen gelden, dan zullen we ons protocol aanpassen. Uiteraard willen wij er alles aan doen om onze finalisten een veilig optreden te garanderen.