Horst24

Lokale Horeca Cadeaubon | Steun voor Horeca in de hele gemeente Horst aan de Maas

Helemaal Horst aan de Maas is een samenwerkingsverband tussen Ondernemersclub Sevenum, Ondernemerscollectief Grubbenvorst en Centrummanagement Horst-Centrum.

Lokale Horeca Cadeaubon

De Horeca heeft het zwaar. Het initiatief om een lokale horeca cadeaubon in het leven te roepen is dan ook ontstaan om de lokale Horeca te ondersteunen. Van dorpscafé tot horecacentrum, van restaurant tot cafetaria. Van Swolgen tot Kronenberg, in iedere dorpskern bij elke horecagelegenheid. De cadeaubon is te besteden bij bestellingen en afhalingen of zodra de deuren weer helemaal open mogen in de zaak zelf. De Cadeaubon heeft een korte looptijd zodat het te besteden bedrag ook zo snel mogelijk bij de horecaondernemer terecht komt, natuurlijk kan de bon ook ingewisseld worden voor een eigen cadeaubon bij een horecagelegenheid naar keuze.

Ondernemersvereniging O-twee uit Horst aan de Maas heeft de eerste bestelling geplaatst. Mart Verheijen, voorzitter, “Tijdens de reguliere ledenbijeenkomsten zijn we normaal te gast bij onze lokale horeca, daarnaast willen we alle leden van O-twee in deze pittige tijden een hart onder de riem steken. We ondersteunen deze unieke actie dan ook graag als lokale ondernemersvereniging waarbij we ook nog eens de lokale horecaondernemers steunen waaronder ook een aantal van onze eigen leden. De keuze waar men de bon besteed is echter aan iedereen zelf, in het café in het dorp, bij een restaurant of cateraar. Het enige wat de horecaondernemer moet doen is zich aanmelden“.

Meer info en aanmelden www.helemaalhorstaandemaas.nl.