Horst24

Medisch Centrum Sevenum viert 5-jarig jubileum

Met trots vieren wij het 5-jarig jubileum van Medisch Centrum Sevenum. In november 2015 zijn ze gestart en inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een centrum waar circa 20 medewerkers dagelijks de zorg verlenen aan patiënten. “We hebben in totaal 11 disciplines onder ons dak. Dat zorgt voor korte lijntjes en zo kunnen wij snel schakelen om de juiste zorg te verlenen“.

Medisch Centrum Sevenum

Het Medisch Centrum Sevenum opende haar deuren in 2015, om op die manier diverse soorten zorg onder één dak aan te bieden ter gemak van de patiënt. In totaal zijn er 11 disciplines: huisarts, apotheek, fysiotherapie, psychologie & orthopedagogiek, pedicure, chiropractie, acupunctuur, logopedie, podotherapie en ergotherapie. Daarnaast is er een leverancier voor therapeutische elastische kousen (steunkousen) aanwezig.

5 jaar vol zorg
Wij zijn ontzettend trots op ons 5-jarig bestaan. Al 5 jaar lang leveren wij een totaalpakket aan zorg met medewerkers die passie hebben voor hun vak. Dat hadden wij graag groots willen vieren, maar we pakken het nu bescheiden aan met een lekkere taart voor al onze medewerkers. Op naar het volgende jubileum!