Horst24

Einde aan tijdperk Herraets Wonen

Komend weekend komt er een einde aan Herraets Wonen dat deel uitmaakte van Herraets Woonplein in Horst. Dit familiebedrijf, bestaande uit drie afdelingen (Leenders: woningtextiel, Herraets Slapen: slaapspeciaalzaak en Herraets Wonen: meubelen), bedient de klant al ruim honderd jaar met passie en gedrevenheid voor het vak. Nu vindt er een reorganistie plaats binnen de afdeling meubelen. Ted Herraets, de huidige eigenaar van Herraets Wonen, neemt binnenkort afscheid als eigenaar.

Momenteel vindt er een grote leegverkoop plaats, waarbij de volledige collectie – bestaande uit hoogwaardige stoelen, tafels, relaxfauteuils, kasten en banken – verkocht wordt. Klanten kunnen komen shoppen met gigantische kortingen op kwalitatief hoogstaand meubilair en daarbij moet aankomend weekend (vrijdag 20 t/m zondag 22 november) het klapstuk op de uitverkoop worden. Op het gehele resterende assortiment wordt namelijk een extra korting van 30%, bovenop de huidige lage prijzen, gegeven.

Graag wil ik, samen met mijn team, al onze klanten bedanken voor het vertrouwen dat we al die jaren hebben mogen ontvangen. Voor mij stopt het nu hier en ga ik mij concentreren op nieuwe uitdagingen. Ik heb al een tipje van de sluier van het nieuwe woonconcept mogen zien en het ziet er geweldig uit; succes verzekerd!”, aldus Ted.

Na afloop van de leegverkoop van Heraets Wonen, zal het gehele Herraets Woonplein namelijk onder handen genomen worden. Paul Herraets en Ramon Leenders komen met een nieuw concept voor Herraets Wonen, genaamd NovaStyl, en samen met Herraets Slapen en Leenders Vloer en Raambekleding zal er vanaf eind december een Herraets Woonplein 2.0 bestaan. Het familiebedrijf blijft een familiebedrijf en klanten zullen dan ook nauwelijks grote veranderingen gaan ervaren.