Horst24

Zoekactie naar vermiste man uit Horst verplaatst naar Venray

De zoekactie naar de vermiste man uit Horst is verplaatst naar een bosgebied aan de Kempweg in Venray. De politie is daar met meerdere eenheden ter plekke

Vermist

Volgens de politie had iemand in Venray de vermiste persoon zien lopen met een kussen bij zich. Daarop is opnieuw een burgernet bericht verstuurd. Het bosgebied zal vanavond nog met speurhonden doorzocht worden. De kans dat de man wordt gevonden is erg klein vanwege de grootte van het gebied. ‘Een speld in een hooiberg’, zo zegt de politie. Een politiehelikopter is momenteel niet beschikbaar.

De vermiste persoon zou oorspronkelijk uit Horst komen, maar in Venray verblijven. Gisteren werd er in de omgeving van de Kasteelse Bossen in Horst gezocht.

Signalement
Naam: Geert Haegens, 42 jaar oud, 1,85 m groot, normaal postuur, brildragend, kort geknipt bruin haar, gekleed in een groenkleurige geruite blouse, beige gekleurde broek, zwarte wandelschoenen.

Vermiste heeft zorgelijke uitspraken gedaan, heeft autisme en is afhankelijk van medicatie. Bij aantreffen bel 0900-8844 en bij spoed bel 112.