Horst24

Kersteditie kasteel Huys ter Horst bewoond

Op kasteel Huys ter Horst zijn de bewoners druk met de voorbereidingen voor de kerstdagen. Het mooiste linnen en servies wordt uit de kast gehaald om deze dagen extra feestelijk te maken. En ook in de personeelskamer doet iedereen net even meer z’n best om er iets feestelijks van te maken. Zelfs schildknaap Jonathan is de keuken ingedoken om de bakker te helpen in deze drukke tijd, maar of dat helemaal goed ging…..

Kersteditie kasteel Huys ter Horst

Kom kijken hoe de voorbereidingen op het kasteel worden getroffen op 19 of 20 december 2020. Maak kennis met de kasteelbewoners die druk doende zijn met het jaarlijkse kerstfeest. Neem een kijkje in de keuken, de personeelskamer en de Heeren van Horstzaal. Ze nemen je mee terug naar vervolgen tijden…

Maatregelen
In verband met de corona-maatregelen is reserveren verplicht, dit kan op de site www.kasteelhuysterhorst.nl. Je kunt voor deze dag een tijdslot reserveren en de entree betalen zodat je zondag bijna meteen kunt doorlopen. Er is op het kasteel een looproute uitgezet en zijn er hygiëne maatregelen genomen.

De openstelling van kasteel Huys ter Horst is van 15.00 tot 20.00 uur en de entree bedraagt € 3,00 voor personen vanaf 12 jaar, kinderen tot 12 jaar betalen € 1,00. Houd er rekening mee dat het terrein van Kasteel Huys ter Horst niet overal goed begaanbaar is. Denk aan ongelijke loopoppervlaktes, trappen en treden.