Horst24

SV Aspargos Grubbenvorst ‘Volleybal Memory Wandelroute’

Sinds het begin van de tweede gedeeltelijke lockdown, begin oktober ligt de volleybalcompetitie van SV Aspargos uit Grubbenvorst stil.  Helaas geldt dit ook voor de volleybaltrainingen sinds het ingaan van de lockdown half december.

Volleybal Memory Wandelroute

Traditioneel staat de winterperiode binnen de vereniging garant voor een tijd met activiteiten zoals de diverse jeugd, senioren en recreanten competities en een gezellig verenigingstoernooi vlak voor de kerst. Nu dit niet doorgaat en ze niet stil willen blijven zitten hebben een aantal leden de koppen digitaal bij elkaar gestoken en een alternatieve activiteit bedacht: De ‘Volleybal Memory Wandelroute‘. Hiermee geven ze niet alleen de jeugdleden, maar iedereen ondanks de lockdown beperkingen toch de kans om in beweging te komen.

Met de volleybal memory wandelroute kunnen de deelnemers (leden en niet leden) tijdens een route door de bebouwde kom van Grubbenvorst, SV Aspargos gerelateerde afbeeldingen verzamelen. Deze memory afbeeldingen moeten dan gecombineerd worden op het antwoordformulier. Diegene die alle foto’s goed heeft staan en het formulier inlevert, dingt mee naar een leuke prijs.

Op de foto één van de teams die mee hebben gedaan en een poging doet alle antwoorden compleet te krijgen.

De volleybal memory is beschikbaar tot 18 januari.

Kijk voor meer informatie op www.aspargos.nl of bezoek de facebookpagina en doe mee!