Horst24

Lockdown of avondklok? IQuizut is niet stoppen!

De 6e editie van de Meerlose dorpsquiz gaat door! Doe jij zaterdagavond 13 maart 2021 ook mee met de vernieuwde Corona-proof editie onder de naam “Thuis on toer”. Een quizavond die je in kleine kring doet. 

IQuizut is niet stoppen!

Na veel wikken en wegen heeft de organisatie de knoop doorgehakt en ze gaan voor een veilige, Corona-proof editie van IQuizut. Wie wordt de opvolger van Team “Groeëte toffel beej Ald Mieeldere” en gaat met de wisselbeker naar huis? IQuizut is normaal gesproken een dorpsquiz voor teams van bijvoorbeeld vrienden, buurt of je (sport)vereniging. Maar dit jaar is het anders…. De teamgrootte dient dit jaar beperkt te blijven tot de grootte van één gezin. Afhankelijk van de situatie dan, mag je 1 of enkele mensen extra mee laten doen. Maar dat is het maximum. 

Avondklok of niet, het gaat door. Het is dus hartstikke veilig om met je gezin mee te doen. Ze zullen dan ook een aantal kindvriendelijke opdrachten opnemen in het programma. Het wordt een echte familie-editie waaraan groot en klein heel veel spelplezier kan beleven. Het aantal opdrachten en vragen is hier ook op aangepast.

De quiz is onderverdeeld in diverse onderdelen, met onder andere een puzzeltocht, een geheime opdracht, een bingo en een online gedeelte. 

Hoe gaat het in zijn werk?

Kortom een avond om samen met je team in huiselijke kring, onder het genot van een hapje en een drankje heel veel spelplezier te beleven. De organisatie zou het ontzettend gaaf vinden als heel Meerlo op 13 maart aan het IQuizen is! We zien jullie opgave graag tegemoet.

Meer info? iquizut.nl