Horst24

Informatieavond reconstructie Swolgenseweg Tienray

Op maandag 8 februari 2021 vindt een informatieavond plaats over de reconstructie van de Swolgenseweg in Tienray. Vanwege de geldende Corona-maatregelen wordt deze gehouden via een open livestream via YouTube.

Reconstructie Swolgenseweg

Tijdens de avond wordt het ontwerp voor de reconstructie van de Swolgenseweg toegelicht en besproken. Hierin zijn de uitkomsten van een enquête onder inwoners van Tienray meegenomen.

Afkoppelen woonwijk
Tevens gaat de gemeente het hemelwater afkoppelen in de Bernadettelaan, Pastoor Dinckelstraat, Ger Wijnhovenstraat, Constant Dietzstraat en Johan Hofmanstraat. De bijbehorende werkzaamheden worden tijdens de avond toegelicht.

Vervangen waterleiding
Inmiddels is Waterleidingmaatschappij Limburg begonnen met het vervangen van oude leidingen op de Bernadettelaan. Deze werkzaamheden worden de komende maanden uitgebreid naar de andere straten in de wijk. De bewoners worden via een bewonersbrief op de hoogte gesteld door WML.

Interactieve sessie
De livestream is te volgen via YouTube. Tijdens de presentatie kunnen vragen gesteld worden; deze worden live beantwoord. De avond begint om 19.00 uur en duurt tot ca. 20.00 uur.

Heb je vragen? Dan kun je contact opnemen met de gemeente via 077-477 9777 of gemeente@horstaandemaas.nl