Horst24

Nardy Beckers nieuwe gemeentesecretaris Horst aan de Maas

Nardy Beckers wordt per 15 maart 2021 de nieuwe gemeentesecretaris/ algemeen directeur van de gemeente Horst aan de Maas. In deze positie is zij de eerste adviseur van het college van B en W en directeur van de ambtelijke organisatie.

Nardy Beckers

Het college van burgemeester en wethouders van Horst aan de Maas kijkt uit naar de komst van de nieuwe secretaris. “Met haar enthousiasme en ervaring is Nardy een goede versterking van ons team. Ze gaat ons helpen om onze ambities en doelen waar te maken en de volgende stappen te zetten in het belang van de 43.000 inwoners van Horst aan de Maas,” aldus burgemeester Ryan Palmen. 

De gemeente zocht een nieuwe gemeentesecretaris die zich soepel beweegt tussen bestuur en organisatie. En die met humor en charme alle lijntjes aan elkaar verbindt. Palmen: “In Nardy hebben we deze kwaliteiten gevonden. Ze is enthousiast, ondernemend en gericht op samenwerking. En dat past bij wat we in Horst aan de Maas belangrijk vinden. We zien in haar een leider die kan sturen op resultaat en die begrijpt hoe dit in een politiek gestuurde organisatie werkt. Ze heeft laten merken dat ze de gemeentelijke organisatie en de gemeenschap van Horst aan de Maas als één geheel ziet en daar zichzelf en de organisatie optimaal voor in wil zetten. Bovendien hebben we in de sollicitatiegesprekken al gezien dat ze makkelijk contact maakt. We verwachten dat ze dat straks ook gaat doen met de mensen die hier werken en voor wie we werken”, aldus burgemeester Ryan Palmen. 

Nardy Beckers: ”Ik was meteen enthousiast toen ik de vacature zag. Het filmpje dat erbij gemaakt was, vond ik prachtig. De gebruikte woorden ‘verbinder, benaderbaar, zichtbaar en visionair’ spraken me enorm aan en passen bij wie ik ben. Met plezier werken in een gemeente, dat is wat ik mijn hele carrière al doe. Kansen pakken en gaan voor de inwoners en medewerkers, dat is wat ik ook in de gemeente Horst aan de Maas ga doen. Het is een mooie, ondernemende gemeente en ik kan niet wachten om er te gaan beginnen.”

Nardy werkt nu nog als directeur sociale zaken Maastricht Heuvelland bij de gemeente Maastricht. Daarvoor werkte ze onder andere bij de gemeente Alphen aan den Rijn en de gemeente Schoonhoven. Ze is 53 jaar en woont in Echt.