Horst24

Hoe ziet goed wonen, werken en leven in Horst aan de Maas eruit?

Het afgelopen jaar hebben veel mensen meegedacht over de toekomst van Horst aan de Maas. Wie zijn we? Waar komen we vandaan en waar willen we naartoe? Alle input die hierbij werd opgehaald, is nu verwerkt in een magazine. En de vraag die nu aan alle inwoners wordt teruggespeeld, luidt: herken jij je hierin?

Toekomst leven in Horst aan de Maas

De toekomst van Horst aan de Maas wordt bepaald door de inwoners. Daarom heeft de gemeente hen gevraagd om mee te denken. Veel inwoners hebben laten weten wat zij belangrijk vinden voor de toekomst van Horst aan de Maas, om er te wonen, werken en leven. Al deze informatie is verwerkt tot een document dat Horst aan de Maas en haar toekomst beschrijft. Dit document is online te vinden op onshorstaandemaas.nl.

Resultaat
Het resultaat van alle input wordt nu teruggekoppeld aan de inwoners van Horst aan de Maas. Zien zij zichzelf en de zestien dorpen erin terug? Welke voorbeelden zien ze om zich heen van goed wonen, werken en leven in Horst aan de Maas? Iedereen is welkom om zijn/ haar goede, inspirerende voorbeelden in te sturen en zo te laten zien waar Horst aan de Maas om draait en hoe de ultieme toekomst van Horst aan de Maas eruit ziet.

Laat je hart verwarmen door de geschiedenis van onze gemeenschap en laat zien hoe goed wonen, werken en leven in Horst aan de Maas eruit ziet: kijk op onshorstaandemaas.nl.