Horst24

Mind Mystery wint brons bij ANWB Leukste uitje van Limburg 2021

Via een feestelijke online prijsuitreiking heeft Mind Mystery in Horst donderdagmiddag de bronzen award voor ANWB’s Leukste uitje van Limburg in ontvangst mogen nemen.

Mind Mystery

Het Leukste uitje is een verkiezing georganiseerd door Land van ANWB, het platform van ANWB voor uitjes in Nederland. Tijdens de verkiezingsperiode werd er massaal gestemd, meer dan 80.000 mensen brachten hun stem uit. Mensen konden stemmen op het uitje dat zij dit jaar het meest waarderen, zowel op landelijk niveau als per provincie.

Eerste nominatie voor het jonge Mind Mystery
Voor Mind Mystery is het de eerste nominatie voor deze toonaangevende award sinds het nog geen 2,5 jaar geleden haar deuren openden. ‘Deze prijs is een kroon op het werk en vooral een motivatie en inspiratie om ook in uitdagende periodes onze gasten te blijven verbazen en verwonderen. We waren met ons hele team nog maar net op stoom toen in maart 2020 de wereld veranderde. Door creatief, positief en proactief te zijn, hebben we gedurende het jaar toch vele bezoekers op een veilige manier kunnen ontvangen. Dat we van de vakjury en onze bezoekers deze waardering krijgen in een tijd waarin we zoveel meer willen maar niet kunnen, geeft zoveel hoop voor de toekomst! We zijn erg dankbaar voor deze erkenning’, aldus Petra Dinghs-Siebers, Brand & Happiness Officer bij Mind Mystery Horst