Horst24

Speurtocht a la OXI

OXIGYM organiseert de gratis ‘Speurtocht a la OXI’ op zaterdag 6 of zondag 7 februari.

De speurtocht is 3,8 kilometer lang met ruim 40 routepunten met (foto)opdrachten en quizvragen. De route loopt door de Kasteelse Bossen in Horst en is ook te lopen met een wandelwagen. De speurtocht is geschikt voor alle leeftijden en het startpunt is bij de Sporthal van het Dendron College.

Speurtocht a la OXI

Instructies speurtocht:

  1. App ‘SPEURTOCHT’ naar Rianne Seijkens 06 1275 9398.
  2. Je krijgt nu een code toegestuurd.
  3. Download de app ‘SPEURTOCHT’ op je telefoon. Let op! De app kan alleen op Android apparaten worden gedownload.
  4. Voer de code in, klik op ‘ok’ en volg de instructies.

Startpunt:
De start van de speurtocht is bij de Sporthal van het Dendron College. Hier is ook genoeg ruimte om je fiets te stallen of je auto te parkeren. Open je app en de speurtocht kan beginnen. De app maakt gebruik van GPS en je moet beschikken over internet op je telefoon. Tijdens de speurtocht kun je punten verdienen door middel van quizvragen of (foto)opdrachten.

Neem mee:

Belangrijk:
Zorg ervoor dat je scherm lang ‘aan’ blijft. Dit kun je via de instellingen op je telefoon aanpassen. Je loopt in het begin en het einde van de route onder het viaduct door. Hier is het GPS-bereik niet optimaal en zul je goed moeten zoeken naar het routepunt. Draag warme kleding en handschoenen. Bij sommige vragen sta je soms wat langer stil.

Routepunten:
De pijl op het scherm wijst je de weg. Zodra je dicht in de buurt (dat wil zeggen op ongeveer 3-6 meter) van het routepunt komt, verschijnt er automatisch een quizvraag of een (foto)opdracht. Hier kun je punten mee verdienen. Bij quizvragen kun je direct het antwoord invoeren en je ziet ook meteen of je de vraag juist hebt beantwoord. Bij (foto)opdrachten wordt er om een antwoord/foto gevraagd. Als je het antwoord hebt ingevuld, verschijnen er twee knoppen. Eentje met direct insturen en eentje met later insturen. Kies altijd voor later insturen.

Mocht je een routepunt nou echt niet kunnen vinden dan kun je ervoor kiezen dit punt over te slaan. Dit kost je 4 strafpunten, maar de opdracht of quizvraag krijg je evengoed te zien.

Wat je nu al kunt doen?