Horst24

Alle test- en vaccinatielocaties zondag gesloten door noodweer

Het KNMI heeft zondag 7 februari voor heel het land Code Rood gegeven door het winterse weer wat wordt verwacht. Dit betekent dat de GGD Limburg-Noord morgen alle test- en vaccinatielocaties gaat sluiten.

Gesloten

Mocht je klachten hebben, probeer dan zaterdag nog een afspraak voor testen te maken. Ze bellen alle inwoners met afspraak voor vaccinatie om de afspraak te verzetten. Natuurlijk gaan ze deze zo snel mogelijk opnieuw inplannen.

Code Rood
Afgelopen dagen hebben wij ons voorbereid op dit winterse weer. Afgesproken is, landelijk, dat bij code Rood alle locaties gaan sluiten. Dit voor uw veiligheid en die van onze medewerkers. Zodra het weer het toelaat gaan de locaties weer open. Natuurlijk nemen we dan maatregelen rond en bij onze locaties om de locaties open en bereikbaar te houden.

Vaccinatieafspraak wordt verzet
Het belteam belt vandaag alle inwoners, die morgen, zondag 7 februari, een afspraak hebben voor een vaccinatie. Deze verzetten zij. Jij hoeft dus niet zelf te bellen. Omdat zij weten dat jij op jouw vaccinatie aan het wachten bent, zorgt de GGD dat je zo snel als mogelijk aan de beurt bent, zodra het weer het toelaat. Er gaat geen vaccin verloren.

Test vandaag nog
Heb je klachten, die op corona duiden, maak dan vandaag nog een testafspraak via het landelijke nummer 0800-1202. Anders kun je pas weer maandag terecht, als het weer het toelaat. Ben je morgen jouw 5e in quarantaine/ isolatie, blijf dan één dag langer in quarantaine en plan een afspraak voor maandag 8 februari in bij de teststraat.

Het bron- en contactonderzoek gaat gewoon door. De bron- en contactonderzoekers werken veelal vanuit huis, deze werkzaamheden gaan gewoon door.