Horst24

Hoogwerker nodig? Lumar Verhuur biedt de oplossing!

Ga je binnenkort werken op hoogte? Lumar B.V. heeft hoogwerkers beschikbaar in alle soorten en maten, met een werkhoogte tussen 5.90 en 43.15 meter.

Hoogwerkers

Een kleine impressie van verschillende hoogwerkers van Lumar Verhuur

Het in te zetten type is afhankelijk van de toepassing, de benodigde werkhoogte, het benodigde zijdelingsbereik, moet je over een dak of tuin heen reiken, wat is de ondergrond, is het binnen of is het buiten enz. enz.? Mocht je twijfelen of advies nodig hebben dan komt een van de adviseurs graag vrijblijvend bij jou op locatie kijken om in overleg met jou de best mogelijke optie te bepalen.

Het bedienen van een hoogwerker is niet zo ingewikkeld en uiteraard kunnen de medewerkers daar bij het afhalen (of afleveren) instructies over geven. Een opleiding is niet noodzakelijk en PBM’s ook niet. Het is mogelijk een Veiligheidsgordel bij te huren maar dit is niet wettelijk verplicht maar voor een onervaren iemand misschien wel een optie. De meeste hoogwerkers zijn zelfrijdend (op locatie of met een onderwagen), of zijn in aanhangwagenmodel en kunnen met een aanhangwagen vervoerd worden of deze worden door medewerkers op locatie afgeleverd. E.e.a. is afhankelijk van het gekozen model/type hoogwerker en de wensen van de gebruiker.

Lumar Verhuur heeft dagelijks tien vrachtauto’s rijden welke de machines op locatie afleveren en of ophalen. Ook spoedbestellingen zijn in principe mogelijk.