Horst24

Zo zet ondernemend Horst aan de Maas het aanjaagfonds in

Met het Aanjaagfonds winkelcentra helpt Gemeente Horst aan de Maas bij projecten die bijdragen aan een levendig winkelcentrum in Grubbenvorst, Horst en Sevenum. Hiermee zorgen we dat winkelcentra in onze gemeente behouden blijven én sterker worden. Ook na corona.

13 initiatieven aangemeld
Door € 75.000 te subsidiëren worden er in deze coronaperiode projecten gerealiseerd van ruim € 400.000,-. Van verbouwen, tot gevels opknappen en het starten van nieuwe activiteiten. Het totale beschikbare subsidiebedrag is volledig gereserveerd. Ook is er al een reservelijst met mooie projecten. Vanwege de grote vraag zijn er plannen in voorbereiding om het aanjaagfonds te verlengen.

Nieuwe projecten in Grubbenvorst, Horst en Sevenum 
Wethouder Rudy Tegels ging langs bij 3 van deze ondernemers om de plannen te bekijken. Nieuwsgierig hoe zij het aan gaan pakken? Klik op de foto’s en lees hoe Drankenhandel-Slijterij Weijs, Brasserie in de Witte Dame en DIT Sevenum het subsidiebedrag gaan benutten! “Wij wensen deze ondernemers veel succes met het realiseren van de plannen!“, aldus de gemeente Horst aan e Maas op Facebook.

Foto: Gemeente Horst aan de Maas