Horst24

Bouwmaterialen Neerkant stelt zich voor

Patrick, Walda en hun zoon Rick zijn de bekende gezichten in de zaak. Daarnaast staan zo’n 8 personeelsleden dagelijks klaar voor hun klanten.

Bouwmaterialen Neerkant

Bouwmaterialen Neerkant voorziet zowel professionele als particuliere klanten in de regio, die overigens steeds groter wordt. Zo komen er veel klanten naar hun zaak aan de Moostenstraat in Neerkant voor advies over ruwbouw en afbouwmaterialen, want dat is hun specialisme. Maar ook afwerkingsproducten zoals lak, muurverf, sierbestrating, etc. zijn hier verkrijgbaar. Indien men niet in staat is om af te halen zijn er twee vrachtwagens dagelijks op pad om de bestellingen naar de klanten te brengen.

Ambacht
Ook heeft Bouwmaterialen Neerkant een eigen ambachtelijke werkplaats waar men onder andere kozijnen, deuren en kastjes op maat maakt. Uiteraard kan men hier ook plaatmateriaal op maat laten zagen.

Persoonlijk advies
Klanten kunnen hier terecht voor persoonlijk advies. Daar helpen ruime openingstijden bij: van maandag tot en met vrijdag van 7.00 uur tot 18.00 uur en op zaterdag tot 16.00 uur.

Meer informatie vind je op www.bouwmaterialen-neerkant.nl.