Horst24

Vandaag Makelaars in Horst van start

Terwijl buiten nog hard wordt gewerkt aan het plein voor het nieuwe Gasthoês, heeft zich op de hoek van de Herstraat het gloednieuwe Vandaag Makelaars gevestigd. Antonie Berkers en Joost Voshaart hebben elkaar hier gevonden in een aanpak die een hoge professionele standaard verbindt met veel persoonlijke aandacht voor koper en verkoper.

Vandaag Makelaars in Horst

Allebei zijn ze makelaar in hart en nieren, door de wol geverfd en door de NVM beëdigd. Antonie heeft in zijn 12-jarige loopbaan bij een grote regionale makelaar circa 750 woningen verkocht. Joost gaat daar met zijn 18 jaar ervaring zelfs fors overheen. Als Vandaag Makelaars willen de twee zich vanuit Horst onderscheiden met een doordachte combinatie van moderne techniek en persoonlijke aandacht. Antonie: “Het beste resultaat voor de klant behalen, daar halen wij onze voldoening uit. Daarom zullen wij altijd een goede persoonlijke relatie met de opdrachtgever onderhouden.” Op de vraag of dat niet lastig is onder de coronamaatregelen, zegt Joost: “Natuurlijk houden we heel goed rekening met die maatregelen, maar dat zal bij ons geen invloed hebben op de dienstverlening aan de klant.” In het vriendelijke interieur aan de Herstraat 1-A-1 ontvangen Antonie en Joost geïnteresseerde kopers en verkopers, maar vaker zullen zij onderweg zijn om in Horst en omgeving bij de mensen op bezoek te gaan.

Joost en Antonie zetten hun Vandaag Makelaars met een knallende actie op de kaart. Bij de eerste 10 woningen die zij in verkoop nemen, wordt slechts de helft van de gebruikelijke courtage in rekening gebracht. Bovendien wordt onder deze eerste tien opdrachtgevers een professionele bbq verloot. Zo wordt de zomer ondanks corona toch weer een beetje leuk!

Nieuwsgierig wie Joost en Antonie zijn? Kom kennismaken! We verklappen alvast dat Joost, man van Geertje en papa van Veerle en Mathijs, reeds een makelaarskantoor in Venray heeft. Hij werkt hard, maar geniet elk jaar graag van vakanties met de caravan.

Antonie, man van Linda en trotse papa van Fenne, is een echte Italië-liefhebber. Zodra het weer kan, zal hij elk jaar eventjes niet aan de Herstraat te vinden zijn!