Horst24

Ger Geurtjens uit Horst kan bijna alles

Ger Geurtjens ui Horst deed bijna 2 weken mee met het TV-programma De Alleskunner, van SBS. Na 8 afleveringen kwam een einde aan zijn avontuur.

De Alleskunner

In het dagelijks leven is Ger vrijwilliger bij de Muziekkantine in Horst. Tot aan zijn pensioen werkte hij in Lomm als engineer en in de sales in de turbinebouw. Vorig jaar zag hij op social media een oproep waar ze deelnemers zochten voor het programma. Ger bedacht zich geen moment en gaf zich op. Uit ruim 2000 inschrijvingen werd hij als 1 van de 100 deelnemers geselecteerd. De hele groep onderging een coronatest en verzamelden daarna in een hotel in Utrecht. Om besmettingen te voorkomen verbleven ze daar steeds met het hele team. Vandaar dat men elkaar goed leerde kennen en er zelfs vriendschappen ontstonden.

De opnames vonden plaats bij Autotron in Rosmalen. Elke dag werden er meerdere spellen gespeeld, en steeds viel er 1 deelnemer af. Degene die als laatste overblijft win € 50.000,- Ger heeft lang volgehouden, maar een blessure tijdens de 27e spelronde deed hem de das om. Daarmee is hij 8 uitzendingen te zien geweest.

Toch kijkt hij met een een tevreden gevoel terug op dit avontuur.