Horst24

Nieuwe exploitant voor cultureel centrum De Wingerd in Sevenum

Per 1 maart is Leon Hoex het nieuwe gezicht van De Wingerd. Met de huidige exploitant is overeengekomen dat het huurcontract niet wordt verlengd. In deze coronatijd zijn er geen activiteiten in De Wingerd maar we hopen allemaal dat daar snel verandering in komt. Daarom is het belangrijk dat verenigingen en andere gebruikers direct een nieuw contactpersoon hebben. Zodat zij hun activiteiten als vanouds kunnen oppakken, zodra dat weer mag en kan.

De Wingerd in Sevenum

In het afgelopen jaar hebben de gemeente en de exploitanten van De Wingerd, Theo en Dian van Gasteren, gesproken over de voorwaarden voor een nieuw huurcontract. Onlangs hebben beide partijen de conclusie getrokken dat er geen overeenstemming bereikt kan worden. Daarom is besloten het contract niet te verlengen.

De gemeente bedankt Theo en Dian voor hun inzet in de afgelopen 19 jaren . Hun bijdrage en mede-investeringen in de Wingerd hebben ervoor gezorgd dat de inwoners van Sevenum al die jaren in het cultureel centrum terecht konden. We wensen hen veel succes voor de toekomst.

Alle betrokken partijen vinden het belangrijk dat er een goede overdracht plaatsvindt. Lopende afspraken zijn overgedragen aan de nieuwe exploitant. Verenigingen en andere huurders kunnen vanaf 1 maart contact opnemen met Leon Hoex via de nieuwe website van De Wingerd. Daarnaast wordt gewerkt aan een nieuwe pagina op Facebook.

Foto: Google Street View