Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Truckrun Horst aan de Maas 2020

19/04/2020-12:45 tot 15:00

Gratis

Truckrun 2020 zal net als vorig jaar weer een feestelijke editie gaan worden. Op zondag 19 april 2020 zullen we weer met circa 275 trucks en vele lachende gezichten door de dorpen van Horst aan de Maas en Venray gaan trekken. Voorafgaand aan de start zullen enkele artiesten optreden om alvast in stemming te komen met lekkere meezingers voor iedereen!

Stichting Truckrun organiseert jaarlijks – op de eerste zondag na Pasen – een Truckrun voor mensen met functiebeperking. De Truckrun is een tocht die meer dan drie uur toert door de diverse plaatsen in de gemeenten Horst aan de Maas en Venray in Noord-Limburg. Met meer dan 300 deelnemende trucks is dit een waar schouwspel om te zien. Vele sponsoren, vrijwilligers en truckers zetten zich ieder jaar weer in om te zorgen voor een onvergetelijke dag voor alle mensen met een functiebeperking, hun families, vrienden en alle andere belangstellenden!

Truckrun Horst vindt jaarlijks plaats op het industrieterrein Hoogveld in Horst. De start van de Truckrun is op de Energiestraat 4 (Lumar Verhuur Horst). Dit gebouw wordt op deze dag omgetoverd tot een ware feesthal voor o.a. onze truckers. deelnemers, motorrijders en alle andere bezoekers. De Truckrun locatie is te bereiken via industrieterrein Hoogveld op de doorgaande weg (Stationsstraat) richting Sevenum. Je kunt via verschillende invalswegen de Truckrun locatie bereiken.

Gegevens

Datum:
19/04/2020
Tijd:
12:45 tot 15:00
Kosten:
Gratis
Evenement Tags:
,
Site:
https://www.facebook.com/Truckrunhorst/

Locatie

Start Truckrun Horst
Handelstraat
Horst, Limburg
+ Google Maps

Organisator

Truckrun Horst
E-mail:
secretariaat@truckrun.nl
Site:
https://www.truckrun.nl